forum sojuszu JACK&DANIEL`S w grze TRAVIAN
Gość
1. Imię i wiek.
Przemek, 15 lat
2.Link (działający!) do twojego profilu.
http://speed.travian.pl/spieler.php?uid=22103
3.Ilość punktów pop/off/def
pop 315\off 35\ def 489
4.Ilość armii (zsumowana ilość jednostek off i oddzielnie deff)
Chwilowo nie posiadam, gdyż napadł mnie pewien bzytki germanin ze spooorą ilością wojska. Jeśli to konieczne to nie muszę teraż dostać się do sojuszu. Najwyżej napiszę jeszcze raz gry odrobię wojo.
5.Ilość czasu spędzona dziennie przy travianie .
Gram codziennie, pierwsze wejście z rana, ostatnie późnym wieczorem. Gdy zaistnieje taka potrzeba mam sittera.
6.Chcę do was wstąpić, ponieważ (powód)
Widzę, że jesteście bardzo dobrze prosperującym sojuszem, a pozatym "w kupie siła" ;D
7.Doświadczenie. (serwery na których grałeś/łaś, pełnione funkcje itp)
Grałem wcześniej na speedzie, na classic, na 6, na 7, czyli ogólnie doświadczenie mam.
8.Jak oceniasz swoje szanse na pozytywne przejście rekrutacji.
Myślę, że jakoś dałoby się mnie wbić. Szanse na to praktycznie niweczy chwilowy brak wojska, ale nie porzucam nadziei.
9.Jestem farmiony/atakowany przez (nick)
Farmiony nie jestem lecz jeśli chodzi o ataki to rzadko. Jak wcześniej wspomniałem zaatakował mnie pewien germanin, zniszczyłem mu 50 germańskich rycerzy, a wtedy się zdenerwował i wysłał na mnie połowę wojska. Jego nick to motyluniu_88. Wcześniej raz zaatakował mnie Stuntrider, ale dawno i przestał.
10.Po napisaniu podania wysyłasz link do niego 2 najbliższym osobom z naszego sojuszu prosząc o wypowiedzenie się w Twoim temacie.
Podaj nick tych osób
Matthew18 Niechce
Kompletnie nie wiedziałem do kogo wysłać więc wybrałem ich.
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. Volter
Ja jestem na nie, a przynajmniej tymczasowo. Odbuduj wojsko, bo bez tego gry nie ma, a u nas nie ma schronu.
Takze musisz sie rozwijac i tak, bo z tego co wiadomo moze byc przeprowadzona selekcja i slabi gracze zostana wydaleni z sojuszu.